Žena iz snova – kako izgleda idealna žena? Objavljeno: 21.07.2017 14:25
Pogledano: 3771 puta

Žena iz snova – kako izgleda idealna žena?

Vječno pitanje je kakve žene vole zapravo muškarci? Je li sve u izgledu ili ipak veću važnost imaju neki drugi faktori koji utječu na dobar odnos unutar veze?

Unatoč tome što muškarci izgled stavljaju na 1. mjesto i na listu svojih prioriteta, kad je u pitanju pronalaženje cure, frajeri vole prosječne cure koje odišu intelektom i humorom. Zvuči nevjerojatno?

Ne tako davno provedeno je istraživanje, točnije društveni eksperiment na prestižnom američkom sveučilištu Northwesternu u kojem su 163 ispitanika poslana na spojeve, kako bi istražili svoj kriterij privlačnost. Istraživanje je provedeno na način da su ispitanicima postavljeni neki kriteriji i pitanja: npr. muškarce se pitalo što više preferiraju kod žena – fizičku privlačnost, osobine ličnosti ili karijeru i obrazovanje? Odgovor nije mnoge iznenadio, ispitanici su odabrali fizičku privlačnost. Zatim su uslijedili spojevi i socijalna druženja. Međutim, kad su započeli s razgovorom, prijašnje izjave „pale su u vodu“. To što cura izgleda odlično, ne znači da će se između vas pojaviti iskra.

Muškarci za dugoročne odnose traže kod osobe određene kvalitete, da se osjećaju ugodno i da imaju potporu u budućnosti. Oni traže nekoga komu se mogu povjeriti i izgrađivati odnos. Kod previše „glamuroznih“ i „sređenih“ cura, pojavljuje se stalna potreba za dokazivanjem, muškarci imaju strah ako ne prate njihov korak, da će ih izgubiti jer će one naći bolju priliku. Javlja se vlastita nesigurnost u sebe, stoga je razumljivo da će odabrati nekoga s kim će im biti ugodno.

Istraživači su otkrili da, kada su frajeri počeli razgovarati s „običnim“ ženama, a ne samo buljiti u žene s naslovnica, Instagrama i Facebook-a, došli su do zaključka da su osvojile cure koje su prirodne, nasmijane i opuštene, koje su im se svidjele kao osobe, a ne na one koje su im bile najviše seksi. Oni će radije biti s prosječnim, zanimljivim curama, nego s nekakvim ženama iz maštarija.

Može se zaključiti kako savršen izgled i tijelo, pretjerana samopouzdanost i sigurnost u sebe nisu pri vrhu muških želja. Muškarac u dugoročnoj vezi traži da žena drži do sebe i svog izgleda, ali isto tako bitne su mu i ostale kvalitete. Ne žude za savršenim tijelom, već za normalnim odnosom punim razumijevanja, da ste pouzdani i humoristični, odgovorni i podrška u svakom trenutku.

Povezane teme:

Zašto prekidamo veze i brakove?

Zašto prekidamo veze i brakove?

Psiholozi i terapeuti se godinama bave pitanjima prekida i narušavanja bliskih odnosa. Zašto do toga dolazi? Koji je to ključni trenutak kada odlučimo sve ostaviti iza sebe i krenuti ispočetka? Str...

Pročitaj više
Kako treba izgledati zdrav odnos unutar veze?

Kako treba izgledati zdrav odnos unutar veze?

Mislite da su svađe pokazatelj da nešto nije uredu? Varate se, svađati se u vezi sasvim je normalno i poželjno. Redoviti seks ne znači da vam je u vezi idealno. Ne morate se uopće toliko često seks...

Pročitaj više
Ljetni horoskop 2017.

Ljetni horoskop 2017.

Što je zapisano u zvijezdama? Što donosi ljeto 2017.? Hoćete li biti zaljubljivi ili ne? Donosimo u nastavku… Ovnovi će ovo ljeto obilježiti radno i uz obaveze koje će nerijetko mo...

Pročitaj više
Nije prebolio bivšu? Kako znati…

Nije prebolio bivšu? Kako znati…

Postoje ljudi koji bol nakon prekida liječe novom vezom. Ponekad takvi odnosi mogu biti prilično komplicirani te završiti neuspješno, no ponekad se iz takvog odnosa može razviti i nešto nevjerojatno. ...

Pročitaj više
Mira

Mira

Djevojka je slobodna
Tel: 0906 230 231 - Kod: 72 (tel: 84 RSD / min, mob:84 RSD / min)
Vanesa

Vanesa

Djevojka je slobodna
Tel: 0906 230 231 - Kod: 74 (tel: 84 RSD / min, mob:84 RSD / min)
Ema

Ema

Djevojka je slobodna
Tel: 0906 230 231 - Kod: 42 (tel: 84 RSD / min, mob:84 RSD / min)

SUPER OGLASI

NOVI ČLANCI

Zašto muškarci vole „zločeste“ djevojke?
Jeste li se ikada zapitali zašto baš ona? Zašto baš „b-i-t-c-h“ djevojka? Muškar...
Sugar Babies
Jeste li se ikada zapitali odakle mladim lijepim curama skupa odjeća, odlasci na...
Sugar momma, da ili ne?
Jeste li se ikada zapitali koje je značenje ove fraze? U novije vrijeme vrlo je ...
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Više informacija