Ženski uzdisaji, što zapravo znače? Objavljeno: 12.04.2017 09:21
Pogledano: 1612 puta

Ženski uzdisaji, što zapravo znače?

Svaka je žena barem jednom odglumila orgazam kako ne bi povrijedila partnerove osjećaje. Novija istraživanja pokazuju kako uzdisaju u krevetu nisu povezani s jačinom i doživljajem orgazma, već uz igru u krevetu koja može uzbuditi partnera.

Razni zvukovi tijekom seksa koje žene proizvode nisu povezani sa samim orgazmom, već djeluju stimulativno i povezujemo ih s igrom zavođenja.

Dahtanje, šaputanje, uzdisaji, stenjanje pa čak i vriska kod žene se događaju prije samog orgazma i prije partnerova vrhunca. Većina žena orgazam doživi prije seksa, tijekom predigre, a seksi zvukove proizvode tijekom seksa na obostrano zadovoljstvo obaju partnera. Žene na taj način djeluju manipulativno s ciljem moći i kontrole seksa i dovođenja partnera do najveće uzbuđenosti. Takva moć krije se u seksualnosti koja erotskim zvukovima dodatno dolazi do izražaja.

Uz glasno pričanje, izgovaranje suglasnika, donosimo 4 najčešća zvuka koja možete čuti u svojoj spavaćoj sobi:

Dahtanje – Najčešći oblik iskazivanja zadovoljstva tijekom seksualnog odnosa. Dahtanje kada se dotakne G-točka dovodi do užitka, a uzdisaji prije samog vrhunca mogu pomoći partneru da održava kontinuitet strastvene igre i seksa.

Vrisak – i vrištanje je dio seksualne igre ako susjedima ne smeta. Žene vriskom opisuju užitak netom i za vrijeme orgazma. Ponekada partneri žele tada preuzeti kontrolu pa spontano rukom prekriju usta partnerice i na taj način dodatno mogu rasplamsati strasti.

Smijeh – vrlo često žene smijanjem daju do znanja partneru da uživaju u seksualnoj igri. To ne znači da se ismijavaju partneru, već smijehom potiču sretne emocije.

Tišina – još jedan način „glasanja“ koji može uz smijeh poslati krivu poruku. Žene koje tijekom seksa ne proizvode nikakve zvukove mogu na prvi pogled izgledati vrlo nezainteresirano i hladno. Ne potiskujte emocije jer je cilj strastvenog vođenja ljubavi maksimalno zadovoljstvo.

Povezane teme:

Zašto vole naše orgazme?

Zašto vole naše orgazme?

U seksu oba partnera trebaju uživati i doživjeti vrhunac. Uvrijeđeno je mišljenje o muškarcima da im je važan samo njihov užitak i da ne uzimaju u obzir naše osjećaje. Ovim ćemo činjenicama pobiti taj...

Pročitaj više
Činjenice o vagini, želite ih znati?

Činjenice o vagini, želite ih znati?

Da bi seks bio uspješan, važno je znati nekoliko činjenica o samoj filozofiji seksa, muškom spolnom organu, ali i ženskom. Brojna su istraživanja provedena o seksu, koja poza dovodi do vrhunca, kako p...

Pročitaj više
Neugodnosti, neugodnosti i seks

Neugodnosti, neugodnosti i seks

Nimalo ugodno nije kada nam se tijekom seksa dogode neke nepredviđene stvari. Pomalo osjećamo sram i imamo osjećaj da „ubijamo“ romantiku. No, nismo jednine i da vrlo su česte. Donosimo nekoliko neugo...

Pročitaj više
Napokon istine o penisu

Napokon istine o penisu

Koliko smo puta pročitale što žene vole, žele i htjele bi imati? A istinu o njima i njihovim penisima? Donosimo nekoliko činjenica i istina o muškoj najdragocjenijoj stvari na svijetu… Nekoliko je...

Pročitaj više

Astrologija i Tarot

Astrologija

SUPER OGLASI

NOVI ČLANCI

Sugar momma, da ili ne?
Jeste li se ikada zapitali koje je značenje ove fraze? U novije vrijeme vrlo je ...
Žena iz snova – kako izgleda idealna žena?
Vječno pitanje je kakve žene vole zapravo muškarci? Je li sve u izgledu ili ipak...
Zašto prekidamo veze i brakove?
Psiholozi i terapeuti se godinama bave pitanjima prekida i narušavanja bliskih o...
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Više informacija